meni
<< 1 2 3 >>

Međugorje

- Sustav ozvučenja prostora vanjskog oltara

- Novi sustav ozvučenja Crkve Sv, Jakova u MeđugorjuHighslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje

 Link...

Radio Mir MeđugorjeHighslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje
Highslide JS
Medjugorje

 Link...

Hotel Lone - Rovinj

Pušten u rad audio-video-multimedijalni sustav hotela Lone u Rovinju
Hotel Lone je spektakularan hotel jedinstvenog dizajna i predstavlja srce konferencijske ponude Maistre a projekt potpisuje
Studio 3LHD iz Zagreba. U sklopu hotela Lone nalazi se i tehnološki najmoderniji kongresni centar u regiji a raspolaže sa 7 vrhunski opremljenih polivalentnih konferencijskih dvorana i sala za sastanke . Najveća dvorana ima kapacitet od 600 mjesta. U cilju zadovoljavanja potreba korisnika , implementirane su najnovije tehnologije koje zadovoljavaju svjetske standarde. Video prezentacijski sustav velike kongresne dvorane radi u HD formatu razlučivosti do 1080P te ima mogućnost obrade analognih i digitalnih video / grafičkih signala.
U AV režiji je ugrađen višeformatni AV sustav sa mogućnosti video snimanja na tvrdom disku te distribucije svih video signala unutar kongresnog centra. U velikoj dvorani su ugrađena 2 video projektora
BARCO RLM-W8 izlazne jakosti svjetla 8000 AnsiLumena te HD 1920x1080 razlučivosti. Dijagonala projicirane slike na elektromotornim platnima je 5 m. U prostoru dvorane su ugrađene 4 kamere VADDIO HD-18 na pan/tilt kućištu, upravljive sa video mixera ugrađenog u AV režiji Vaddio ProductionVIEW HD sa joystick kontrolom za daljinsko upravljanje kamerama. Svaka kamera vezana je na kamera kontrolnu jedinicu kojom kontroliramo režim rada pojedine kamere (automatska i ručna kontrola : boje, bijelog balansa, otvora blende, pojačanja,itd.). Za kontrolu slike u AV režiji instalirani su VADDIO 2 x 5 inch. PreVIEW HD Triple LCD i 2 x 12 inch. PreVIEW HD Dual LCD Rack Mount monitori.
Digitalni video preklopnici ( switcher )
BARCO DCS-200 su ugrađeni u AV režiji a izlazni HD signali se šalju do video projektora preko svjetlovodnih konvertera Multidyne. Ozvučenje L'ACOUSTICS 12Xti / SB18 je projektirano uz pomoć programa Soundvision a tehnološki predviđeno da zadovolji sve vrste kongresnih prezentacija i ostalih scenskih događanja uključujući i složena koncertna događanja za koje je predviđena ili direktna realizacija iz AV režije ili postavljanje vanjskog tonskog stola koji se može lako spojiti na instalirani sustav ozvučenja. Za potrebe ozvučenja manjih dvorana i dječjeg kluba koriste se aktivne zvučne kutije L'ASCOUSTICS 108P. U AV režiji kongresnog centra ugrađen je digitalni tonski mixer Yamaha O1V96 . Računala HP workstation sa ugrađenim HD video karticama snimaju video i tonske signale te daju velike mogućnosti kod kasnije obrade i isporuke signala kako na DVD mediju tako i HD-BR mediju. Ovakvim potpuno digtalnim sistemom moguće je raditi prijenos na internet uživo (live stream) u HD-u. Jednostavnom upravljanju doprinosi Extron TLP 700TV 7 inch. touch screen panel koji preko računalne mreže daljinski upravlja sa svim uređajima sustava. Nadzor rada cjelokupnog sustava se vrši preko IT tehnološke mreže.
U hotelu Lone ugrađen je
KLOTZ DIGITAL's / VARIZONE digitalni sustav interijerskog ozvučenja hotela baziran na KLOTZ PA tehnologiji. U jazz klubu je ugrađen sustav ozvučenja L'ACOUSTICS 12Xti / SB18 za sve vrste koncertnih i glazbenih događanja sa pripadajućim kompletom popratne tonske opreme te digitalnim tonskim miješalom YAMAHA LS9-32 i DJ mixerom sa profesionalnim DJ CD reproduktorima . Ugrađena je kompletna scenska i inteligentna rasvjeta – moving head-ovi sa popratnim uređajima za efekte - uređaj za umjetnu maglu i strobosokopi . Predviđen je rasvjetni DMX mixer sa digitalnim regulatorima rasvjete i računalo sa ugrađenim programskim paketom Martin Light Jockey za upravljanje gore navedenom scenskom rasvjetom.


 Link...

1st L'acoustics system KARA in Slovenia

We are happy to announce that in Slovenia came the first L'acoustics system KARA !!!

Ponosni smo što vam možemo predstaviti prvi KARA L'acoustics sistem u Sloveniji. Prvi događaj bio je u akustički izazovnoj Areni Stožice za veliki korporativni skup. Prazna dvorana ima odjek od 9 sekundi. Kompletan sistem ima 36x KARA, 8x SB 28 (cardio mode), 2x 108P, 2x 112 i 12x 115HiQ za monitore. Cijeli zvučnički sutav spojen je na LA8 pojačala.We thank to complete team for technical support; Dicroic company from Croatia (Slaven Tahirbegović), Wilhelm&Willhalm company for equipment support, KSS company for trussing and rigging, sound engineer Boris Kutin, and most of all, to David Brooks from L'acoustics.
Miha Bahun
AKUSTIKA BAHUN storitve in trgovina d.o.o.


 Link...

Projekt mobilne Audio/Video režije - Digital Video Đani - Bosna i Hercegovina

Za potrebe tvrtke DIGITAL VIDEO FOTO Đani iz BiH, projektirana je i instalirana kompaktna prijenosna režija sa 5+3 HD kamera. Zahtjevi naručitelja su bili na video segmentu; kompatibilnost sa SD SDI i anlognim video signalima te HD SDI signalom, prijenos video HD signala na veću udaljenost. Tonski zahtjevi; istovremeno snimanje 16 različitih analognih/digitalnih signala koji se moraju embedd-ati i sinhronizirati sa HDSDI i SDSDI video signalom. Snimanje na HDD snimače za naknadnu postprodukciju. LAN sustav za prijenos mrežom snimljenog i data materijala za naknadnu obradu.

Oprema: Grass Valley Indigo AV Mixer sa Indigo HD Expansion (8 HD-SDI inputs/4 HD-SDI outputs), Evertz multiviewer, Grass Valley T2 iDDR HDD snimač, Nelinearne HD montaže GV Edius, BrightEye Embedder/ Disembedder, Audio/video distribucije Extron, Audio/video matrični sustav Extron, Konverteri HDSDI/ HDMI/ Fibre Channel Blackmagic, Kamere Sony XDCAM X3, Video kabeli Schulz, Oprema je instalirana u rack-u sa kotačima


RADIO POSTAJA MIR - MEĐUGORJE

Puštena u rad nova programska režija Radio postaje MIR iz Međugorja.

Kompletan sustav nove programske režije je potpuno digitalni. Glavni tonski stol je VADIS D.C. II njemačkog proizvođača
KLOTZ DIGITAL, a temelji se na svjetski poznatoj VADIS matričnoj platformi. Distribucija tonskog signala za potrebe emitiranja radijskog programa prema zemaljskim odašiljačima , Internetu i sa satelita je digitalna. Nova programska režija je predviđena za realizaciju svih programskih sadržaja uz mogućnost paralelnog snimanja i montaže. Za potrebe prijenosa u živo događanja iz crkve Sv. Jakova koristi se digitalni tonski stol Yamaha LS9-16. Svi tonski signali iz crkve su spojeni na digitalne pretvarače - konvertere RIEDEL ROCKNET a preko svjetlovodnog SM kabela su spojeni na tonski stol Yamaha LS9-16 u programskoj režiji Radio postaje MIR. Tako se potpuno neovisno miješaju tonski signali za potrebe ozvučenja crkve i radijskog prijenosa.


 Link...

INNOVASON - ECLIPSE

INNOVASON - ECLIPSE je prvi svjetski digitalni tonski stol sa potpuno integriranim 64-kanalnim HDD snimačem preko jedinstvenog INNOVASON MARS multi-track Audio Recording System. Također je nevjerojatno moćan s obzirom na svoju veličinu , omogućujući vam mix do 104 tonska kanala uz mogućnost spajanja do 5 prijenosnih 19'' ormarića sa I/O tonskim karticama.

 Link...

RIEDEL RockNet

RockNet je mrežni audio distributivni sustav koji radi u “real time” sa vrlo malim kašnjenjem prilagođen za prijenosne i fiksne audio aplikacije. RockNet omogućava distribuciju bilo kojeg audio signala i pri tom se ponaša kao tradicionalni aktivni razdjelnik/splitter sustav. Preko jednog CAT5 kabela RockNet prenosi do 160 tonskih signala (MIC , MIC 48V , LINE ) Uređaj je svojim dizajnom i izvedbom predviđen za “heavy duty” korištenje. Svi uređaji se spajaju IEC priključnicama zbog redundantnog napajanja. Ostale priključnice koji se nalaze na uređaju imaju pozlaćene kontakte i projektirani su na način da imaju minimum distorzije i šuma da bi se zadovoljili visoki standardi u distribuciji profesionalnih tonskih signala.
SVOJSTVA:
- 160 kanala
- Mogućnost povezivanja do 99 uređaja u mrežu
- Upravljanje na prednjoj ploči uređaja
- Dodatno napajanje
- Frekvencija uzorkovanja 48kHz ili 96kHz
- LED signalizacija statusa rada uređaja
- Daljinski upravljač

 Link...
<< 1 2 3 >>

logotipi.png
L-acoustics
RCF
Lavo
Klotz digital
Auvitran
Barco
Sennheiser
Conrac
Sabine
Extron
Riedel
Beyerdynamic
Picturall
Innovason
Orpheo
Multidyne
Neumann
Vaddio
Eela-audio
Schulz-kabel